Diensten

Via KoopHetInNederland komt u in contact met gespecialiseerde bedrijven die u kunnen ondersteunen bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering en vergroten van de omzet.

Producten-adverteren

Marketing

Waar liggen de kansen voor uw bedrijf en hoe kunt u de doelgroep op de beste manier bereiken.
2323423488

Sales

Een hoger rendement op de salesinspanningen, of het nu gaat om nieuwe klanten werven of juist meer omzet uit bestaande klanten te halen.
1661453457

Productie

Het inrichten van productielijnen, automatisering, robotisering en het optimaliseren van uw processen.

Producten-nieuwsbrief

Bedrijfsvoering

Screenen de bedrijfsprocessen en in kaart brengen van alle aspecten van uw bedrijfsvoering.
pexels-photo-1080865-1.jpg

Juridisch

Complexe juridische vraagstukken. Vragen om een heldere oplossing.
Online-evenementen

Online evenementen

Online is de nieuwe standaard. Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen.

Marketing

Uw product beter in de markt positioneren.

Neem dan contact met ons op. Wij brengen u in contact met Nederlandse bedrijven die uw marketingstrategie kunnen verbeteren. Die kunnen onderzoeken waar uw klanten behoefte aan hebben en wat hen drijft. Op basis van die onderzoeksgegevens kunnen zij u helpen bij het opzetten van een marketingstrategie en het ontwikkelen van reclamecampagnes, sociale mediastrategie en andere communicatiekanalen.

Sales

Ondersteuning bij sales

Sales is een vak apart. Hoe legt u goed contact met potentiële klanten? Hoe sluit u de juiste deal? Gaat u de klant tijdig betalen? Hoe boort u nieuwe markten aan? Door de juiste aanpak krijgt u een hoger rendement op de salesinspanningen. Dat kunnen nieuwe klanten zijn of meer omzet en rendement uit bestaande klanten. Wij brengen u in contact met Nederlandse bedrijven die uw sales op een hoger niveau kunnen brengen.

Productie

Maak uw productieproces meer concurrerend.

U weet als geen ander dat het belangrijk is de bedrijfsprocessen te optimaliseren. U wilt kunnen concurreren met andere bedrijven. Dat vraagt om veel deskundigheid. Wij brengen u in contact met Nederlandse bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Door u advies te geven over de inrichting van de productie. Of u te helpen bij het invoeren van automatisering en robotisering. Zo kunt u het rendement van de productielijn verhogen. En daarmee uw concurrentiepositie.

Bedrijfsvoering

Een effectieve organisatie van uw bedrijf

Een goede organisatie van uw bedrijf is belangrijk voor uw succes. Via ons kunt u contact komen met Nederlandse bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Zij kunnen u helpen bij het optimaal inrichten van uw organisatie, processen en bedrijfsvoering. Ze kunnen u ondersteunen bij het versterken van leiderschap. Of het standaardiseren van producten en diensten, het verminderen van verspilling en het bewerkstelligen van gedragsverandering bij medewerkers.

Juridisch

Steun bij juridische vraagstukken

Inkoop, verkoop, arbeid, aankoop, huur. Een onderneming kent diverse juridische aspecten. Vaak gaat het om complexe zaken. Het vraagt veel specialistische kennis om daar goed mee om te gaan. Via ons kunt in u contact komen met een uitgebreide groep aan juridische specialisten. Zij kunnen u begeleiden bij complexe projecten of procedures. Zij bieden u op maat gesneden oplossingen voor ingewikkelde juridische vraagstukken.
Online-evenementen

Online evenementen

Organiseer een perfect online congres of evenement

Steeds meer bedrijven organiseren online evenementen, zoals beurzen, congressen of bedrijfsevents. Zeker nu, in deze coronatijd. Andere Nederlandse bedrijven kunnen u daarbij ondersteunen. Wij brengen u in contact met hen. Zij kunnen u helpen bij het doeltreffend organiseren van een digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Zij zorgen dat u duizenden bezoekers kunt bereiken, overal en op elk device.

Wordt sponsor van KoophetInNederland
Wilt u van KoopHetInNederland Hoofdsponsor (1 bedrijf ) of Sponsor (maximaal 5 bedrijven) worden?

Stuur dan voor meer informatie een mail naar adverteren@koophetinnederland.nl en wij nemen contact met u op.

  • adverteren@koophetinnederland.nl
Wilt u op KoopHetInNederland.nl adverteren?

Stuur dan voor meer informatie een mail naar adverteren@koophetinnederland.nl en wij nemen contact met u op.

  • adverteren@koophetinnederland.nl
1 op de 3 krijgt kanker
In Nederland krijgen jaarlijks ruim 117.000 mensen kanker. De kans is groot dat ook jij iemand kent.

Nieuwe en betere behandelingen zorgen ervoor dat kankerpatiënten meer tijd krijgen. ​Er zijn meer dan 100 verschillende soorten kanker. Elke soort kanker is een andere ziekte met een eigen behandeling. Hoe ontstaat kanker? Wat zijn de overlevingskansen?

Dankzij donaties kan KWF ruim 500 onderzoeken naar kanker financieren. Een gemiddeld onderzoek kost al gauw € 500.000 en duurt zeker 4 jaar.

Kijk op KWF.nl en steun het KWF.

Voor ieder nieuw lid doneert Koop Het In Nederland € 2,50,- aan het KWF.

Bent u journalist of een andere vertegenwoordiger van de media en heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze woordvoerder, Jurriaan Brusse. We verlenen graag onze medewerking.
  • +31 (0)6 54 350 164
  • info@koophetinnederland.nl